2012年7月17日火曜日

Boiled Iron In wine changes to the Superconducting Material(外国向け記事)

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Boiled Iron In wine changes to the Superconducting Material
ワインの中で煮られた鉄は超電導物質に変化する


Clearly Induced mechanism
誘発メカニズムが明らかに


Red wine,Malic acid,Citric acid,β-alanine
Relationship between the superconducting volume fraction.





National Institute for Materials Science (Tsukuba, Ibaraki Prefecture)
Institute for Advanced Biosciences, Keio University (Tsuruoka City, Yamagata Prefecture)
These were announced on July 16, 2012

材料研究機構(茨城県つくば市)
慶応大先端生命科学研究所(山形県鶴岡市)
が2012年7月16日に発表した


International journal Superconductor Science and Technology
(To be published in July) Special Issue on superconductivity
Will be published.

国際学術誌Superconductor Science and Technology
超伝導特集号(7月に出版予定)
掲載される。

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